The Legal Village by LAR

Personaliseerbare documenten

Vermijd financiƫle en juridische problemen dankzij onze betrouwbare voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten

De templates op onze site  zijn allemaal opgesteld en nagekeken door onze professionele advocaten. U kan er met andere woorden op vertrouwen dat ze juridisch correct en up-to-date zijn. Bovendien kunt u onze voorbeelddocumenten personaliseren op maat van uw concreet juridisch probleem.

Waarom zijn andere voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten vaak onbetrouwbaar?

Veel voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten die u op het internet vindt zijn zeer algemeen en niet toegespitst op uw specifieke situatie als persoon. Vaak zijn het ook templates uit het buitenland die niet geldig zijn in België. Ook zijn niet alle brieven en contracten aangepast aan de huidige wetgeving en ontbreken er dikwijls noodzakelijke clausules. Het is met andere woorden belangrijk dat de bron van deze templates betrouwbaar is. Is het document wel opgesteld door iemand met kennis van zaken? Onze templates zijn steeds volledig én juridisch correct. Bovendien kunt u onze voorbeelddocumenten personaliseren op maat van uw concreet juridisch probleem.
 

Mijn omgeving

(Voor  burenconflicten, medische fouten, geschillen met derden, ...)

Mijn familie

(Conflicten en problemen waarbij familieleden betrokken zijn? Misschien kunnen deze documenten u wel helpen)

Mijn werk

(Een probleem op het werk?)

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.