The Legal Village by LAR

Onbetaalde en onbetwiste facturen?

Gedaan met dure incassobureaus of tijdverslindende procedures via de rechtbank!  Door een wetswijziging kan je een betaling nu ook juridisch afdwingen zonder tussenkomst van een rechter.

 

Als een factuur tussen bedrijven onbetaald bleef, moest u vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor u en voor de rechtbank. Daarom is de wet aangepast en kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij uw klant.

Op zoek naar een snelle, gemakkelijke en goedkope oplossing voor uw onbetaalde en onbetwiste facturen?
Test Unpaid
onze innovatieve en snelle oplossing:

- Op ongeveer 10 minuten heb je je aanvraag ingediend.
- Je dossier is volledig online en wordt gedaan door ervaren deurwaarders en advocaten.
- U recupereert het door u betaalde voorschot als uw klant de factuur betaalt.

Deze oplossing kan door iedereen gebruikt worden. Maar enkel LAR klanten met een geldig contract Business FULL of FLEX zullen van nog twee extra voordelen kunnen genieten.
- 50% korting krijgen op het te betalen voorschot,
- en tot 5% extra schadevergoeding, als uw klant overgaat tot een directe betaling na een aanmaning door de deurwaarder.

Om dus gebruik te maken van deze dienstverlening moet er een voorschot betaald worden (geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling).

Om een korting van van maar liefst 50% op dit te betalen voorschot te krijgen en om tot 105% van de onbetaalde factuur te recupereren, zijn er slechts twee voorwaarden:
- U hebt een geldig LAR Business Full of Flex contract,
- En uw facturen moeten dateren van na 1 januari 2019
(Heeft u dit LAR product niet, maar toch interesse in een LAR Business Full of Flex: contacteer gerust uw makelaar of klik hier)

Drie eenvoudige stappen om een korting te krijgen op dit voorschot.

STAP 1. Vul onderstaande gegevens in, zodat wij u een kortingscode voor dit voorschot kunnen sturen. Met deze kortingscode kan u gedurende 1 maand een korting van 50% krijgen op de voorschotten om uw onbetaalde en onbetwiste facturen in te voeren.

 

LAR, het merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, beschermt uw privacy
Bekijk ons beleid en uw rechten en bepaal zelf hoe wij omgaan met uw gegevens

 

STAP 2. U krijgt een mail toegestuurd met uw unieke kortingscode.

STAP 3. Klik hier om naar onze partner te gaan. 
The Legal Village werkt voor deze dienst samen met Unpaid. Deze dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Unpaid en valt bijgevolg ook onder de verantwoordelijkheid van Unpaid.
Nog vragen over Unpaid, surf gewoon naar deze pagina voor de antwoorden.

Heeft u al een kortingscode, klik hier.

Hoe werkt deze oplossing?