The Legal Village by LAR

Onbetaalde en onbetwiste facturen?

Gedaan met dure incassobureaus of tijdverslindende procedures via de rechtbank!  Door een wetswijziging kan je een betaling nu ook juridisch afdwingen zonder tussenkomst van een rechter.

 

Als een factuur tussen bedrijven onbetaald bleef, moest u vroeger uiteindelijk altijd naar de rechtbank. Een formaliteit, maar het betekende wel (duur) tijdverlies voor u en voor de rechtbank. Daarom is de wet aangepast en kan een gerechtsdeurwaarder nu rechtstreeks een vonnis krijgen, zonder proces. Hij kan dus bijna onmiddellijk de betaling afdwingen bij uw klant.

Op zoek naar een snelle, gemakkelijke en goedkope oplossing voor uw onbetaalde en onbetwiste facturen?
Doe geen extra moeite en test deze oplossing, die wij aanbieden samen met Unpaid

- Op ongeveer 10 minuten heb je een procedure opgestart.
- De procedure is volledig online en wordt gedaan door ervaren deurwaarders en advocaten.
- U recupereert het door u betaalde voorschot en kan tot 10% extra schadevergoeding krijgen, als uw klant overgaat tot een directe betaling na een aanmaning door de deurwaarder.
- En dankzij The Legal Village kan u 50% korting krijgen op dit te betalen voorschot.

Om dus gebruik te maken van deze dienstverlening moet er een voorschot betaald worden (geen paniek, dat geld krijg je terug bij de uitbetaling).

Om een korting van van maar liefst 50% te krijgen op dit te betalen voorschot, is het wel nodig een geldig LAR Business Full of Flex contract te hebben en uw facturen moeten dateren van na 1 januari 2019. 
(Heeft u dit LAR product niet, maar toch interesse in een LAR Business Full of Flex: klik hier)

Drie eenvoudige stappen om een korting te krijgen op dit voorschot. (Opgepast, kortingscodes kunnen pas aangevraagd worden na 15 mei.)

STAP 1. Vul onderstaande gegevens in, zodat wij u een kortingscode voor dit voorschot kunnen sturen. Met deze kortingscode kan u gedurende 1 maand een korting van 50% krijgen op de voorschotten om uw onbetaalde en onbetwiste facturen in te voeren.

 

LAR, het merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, beschermt uw privacy
Bekijk ons beleid en uw rechten en bepaal zelf hoe wij omgaan met uw gegevens

 

STAP 2. U krijgt een mail toegestuurd met uw unieke kortingscode.

STAP 3. Klik hier om naar onze partner te gaan. 
The Legal Village werkt voor deze dienst samen met Unpaid. Deze dienst is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Unpaid en valt bijgevolg ook onder de verantwoordelijkheid van Unpaid.

Heeft u al een kortingscode, klik hier.

Hoe werkt deze oplossing?