The Legal Village by LAR
Coronavirus informatie: Wij stellen alles in het werk om de continuïteit van onze dienstverlening te garanderen en u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Profiteer van GRATIS toegang tot de belangrijkste juridische documenten met betrekking tot Covid-19!

Personaliseerbare documenten

Vermijd financiële en juridische problemen dankzij onze betrouwbare voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten, speciaal ontworpen voor en door professionalsDe templates op onze site zijn allemaal opgesteld en nagekeken door professionele advocaten. U kan er met andere woorden op vertrouwen dat ze juridisch correct en up-to-date zijn. Bovendien kunt u onze voorbeelddocumenten personaliseren op maat van uw bedrijf en voor uw concreet juridisch probleem.

Waarom zijn andere voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten vaak onbetrouwbaar?

Veel voorbeeldbrieven en voorbeeldcontracten die u op het internet vindt, zijn zeer algemeen en niet toegespitst op uw specifieke situatie als persoon. Vaak zijn het ook templates uit het buitenland die niet geldig zijn in België. Ook zijn niet alle brieven en contracten aangepast aan de huidige wetgeving en ontbreken er dikwijls noodzakelijke clausules. Het is met andere woorden belangrijk dat de bron van deze templates betrouwbaar is. Is het document wel opgesteld door iemand met kennis van zaken? Onze templates zijn steeds volledig én juridisch correct. Bovendien kunt u onze voorbeelddocumenten personaliseren op maat van uw bedrijf en uw concreet juridisch probleem.

Om gratis toegang te krijgen tot onze bibliotheek van voorbeeldbrieven en –contracten, ontworpen voor en door professionals, volstaat het om slechts 3 éénvoudige stappen te doorlopen.

STAP 1. Vul onderstaande gegevens in, zodat wij u een toegangscode voor onze bibliotheek kunnen sturen. Met deze toegangscode zal u 1 document kunnen downloaden.

 

 

LAR, het merk voor rechtsbijstand van AXA Belgium, beschermt uw privacy
Bekijk ons beleid en uw rechten en bepaal zelf hoe wij omgaan met uw gegevens

STAP 2. U krijgt een mail toegestuurd met uw unieke toegangscode.

STAP 3. Klik hier om naar onze bibliotheek te gaan. 
The Legal Village werkt voor deze dienst samen met Lawbox. Uw gepersonaliseerde document is onderworpen aan de algemene voorwaarden van Lawbox en valt bijgevolg ook onder de verantwoordelijkheid van Lawbox .

Heeft u al een toegangscode, klik hier.

Weet dat als u meerdere voorbeelddocumenten wilt downloaden, dat moet u voor elk document een nieuwe toegangscode aanvragen.

 

Lawbox voorbeelden