The Legal Village by LAR

Mijn verplaatsingen

Duidelijk advies in verband met uw verplaatsingen (al dan niet met de auto). Wij geven u ook informatie over de aansprakelijkheid van iedereen in specifieke situaties.

Mijn verplaatsingen

Mijn verplaatsingen

Help, mijn vlucht is geannuleerd!

Wilfried V.F., 50 jaar, Tongeren: « Toen ik mijn terugvlucht van Barcelona naar Brussel wou nemen, moest ik in de luchthaven vaststellen dat die geannuleerd was. Wat kan ik nu doen en is er iemand die mij moet helpen? »

Mijn verplaatsingen

Hoe kan ik de kosten aan mijn wagen laten terugbetalen bij schade door wegenwerken?

Tom, 45 jaar: « Onderweg naar het werk werd ik door wegenwerken omgeleid waardoor ik in een gat in de weg ben terechtgekomen. Het gat was onmogelijk te vermijden. Het wiel en de velg van mijn wagen waren zo erg beschadigd dat ik niet meer verder kon rijden. Een takeldienst en de politie zijn tussenbeide moeten komen om de weg weer vrij te maken. »

Mijn verplaatsingen

Een voorbeeldcontract of voorbeeldbrief gevonden op het internet? Om deze redenen controleer je best even de bron…

Weigert uw huurder te betalen of hebt u een beschadigde online aankoop ontvangen? Uw eerste reflex in zo’n geval is waarschijnlijk om te googelen naar online voorbeeldbrieven of voorbeeldcontracten. Wist u dat 53% van de Belgische bevolking al juridische documenten heeft opgezocht op het internet?

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.