The Legal Village by LAR

Advies over mijn omgeving

Burenconflicten, medische fouten, geschillen met derden ... Voor heel wat uiteenlopende situaties vind je hier concreet advies van onze experten.

Mijn omgeving

Mijn omgeving

Digitaal overlijden: wat gebeurt er met onze persoonlijke gegevens?

Martine P, 43 jaar, Luik : "Mijn papa is overleden maar zijn Facebook-account is actief en nog steeds te zien op internet. En dat maakt de pijn nog ondraaglijker. Ik heb geen toegang tot zijn account en zou willen dat het voorgoed gedeactiveerd wordt. Ik heb dus LAR om hulp gevraagd"

Mijn omgeving

Wat te doen bij verdachte berichten?

Elise V., 41 jaar, Kessel-Lo: "Ik heb een mail gekregen van mijn bank met de vraag om mijn gebruikersgegevens voor Homebanking bij te werken. Ik was mij van geen kwaad bewust en gaf mijn ID en wachtwoord door. Maar daarna stelde ik verdachte transacties vast op mijn rekening. Ik heb dus contact opgenomen met LAR om te weten wat ik moest doen."

Mijn omgeving

Wat kan je doen tegen online pesten?

Nathalie M., 45 jaar, Holsbeek: "Mijn zoon wordt gepest op Facebook. Ik maak me hierover zorgen. Daarom heb ik bij LAR nagevraagd of de pesters moet aanspreken of waar ik terecht kan."

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.