The Legal Village by LAR

Advies over mijn familie

Familieconflicten zijn altijd erg gevoelig. Zeker wanneer er juridische stappen ondernomen worden. We helpen je op de meest gepaste wijze.

Mijn familie

Mijn familie

Hoe een naaste beschermen tegen zichzelf?

Elodie K., 41 jaar, Herent. "Mijn moeder is 81. Ze is mentaal sterk achteruit gegaan en verkwist haar geld. Ik vroeg aan LAR hoe ik haar kan beschermen tegen zichzelf."

Mijn familie

Huwelijk: tot de schulden ons scheiden?

Cleo, 30 jaar, Tienen. "Mijn echtgenoot heeft heel wat professionele schulden. Ik heb LAR gevraagd wat mijn rechten en plichten zijn tegenover hem."

Mijn familie

Een duwpartij op de speelplaats, met een kapotte bril of jas tot gevolg. Wie betaalt de schade?

Sam D., 38 jaar, Willebroek. "Mijn dochter van 8 werd op de speelplaats wild tegen de grond geduwd door een leerling uit haar klas. Ze hebben het intussen bijgelegd, maar de bril en de jas van mijn dochter zijn wel kapot. Ik heb aan LAR gevraagd bij wie ik hiervoor moet aankloppen: bij de school of bij de ouders?”

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.