The Legal Village by LAR

Blijkt uw online bestelling defect bij de levering? Zo krijgt u uw geld terug

Werkt de stofzuiger die u online besteld had niet, of zit er een barst in uw nieuwe tv? Aan problemen met online bestellingen verspilt u het liefst niet al te veel tijd en energie. The Legal Village biedt u daarom een gratis online voorbeeldbrief aan waarmee u de verkoper in gebreke kan stellen. Zo kan u hem of haar aanzetten om het probleem op te lossen.

Met deze gratis voorbeeldbrief kan u de verkoper in gebreke stellen.

Wat is het voordeel van onze voorbeeldbrief?

De voorbeeldbrief werd opgesteld door het juridisch team van The Legal Village. U kan er dus op vertrouwen dat de brief 100% juridisch correct is. Dit in tegenstelling tot andere documenten die u zomaar op het internet vindt. Deze zijn zeker niet altijd up-to-date en juridisch gecheckt.

U kan onze voorbeeldbrief bovendien ook gemakkelijk personaliseren. U voert in een paar stappen al de nodige gegevens in en print de brief vervolgens meteen uit!

online_bestelling_commande_en_ligne

Hoelang heeft u om de verkoper in gebreke te stellen?

Dit moet gebeuren binnen een korte termijn van één à twee maanden. Stelt u het probleem al vast binnen de 14 dagen na aankoop? Dan kan u ook een beroep doen op uw herroepingsrecht. U kan de online aankoop dan zonder opgave van reden terugsturen en krijgt het betaalde bedrag vervolgens terug. 

Op welke compensatie hebt u recht?

Als uw aankoop niet (goed) werkt, hebt u het recht om de bestelling terug te geven en een terugbetaling te krijgen. Of u kan beslissen om de bestelling te houden en een gedeelte van de betaalde prijs te proberen recupereren met toestemming van de verkoper.

Weigert de verkoper om het probleem op te lossen?

U hebt onze voorbeeldbrief opgestuurd om uw online bestelling te annuleren, maar krijgt geen gehoor? Ons juridisch team probeert vervolgens om via bemiddeling tot een oplossing te komen over uw aankoop met de tegenpartij. Weigert de verkoper nog steeds het probleem op te lossen? Dan staan wij u ook in de rechtbank bij met juridische hulp via onze rechtsbijstandsverzekering.

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Gemoedsrust verzekerd

Een gerechtelijke procedure kan voor een financiƫle kater zorgen. Een rechtsbijstandsverzekering beschermt je hiertegen. Bovendien kan je bij je verzekeraar ook advies inwinnen om preventief conflicten te voorkomen of kan je geholpen worden om het conflict onderling op te lossen. Bij LAR doen we er alles aan om je de beste verzekering te geven. Want je wil optimaal beschermd zijn.