The Legal Village by LAR

Advies over mijn aankopen

Als consument heb je tal van rechten. We informeren je o.a. over online aankopen, annulaties en wat je moet doen bij schade.

Mijn aankopen

Mijn aankopen

Een voorbeeldcontract of voorbeeldbrief gevonden op het internet? Om deze redenen controleer je best even de bron…

Weigert uw huurder te betalen of hebt u een beschadigde online aankoop ontvangen? Uw eerste reflex in zo’n geval is waarschijnlijk om te googelen naar online voorbeeldbrieven of voorbeeldcontracten. Wist u dat 53% van de Belgische bevolking al juridische documenten heeft opgezocht op het internet?

Mijn aankopen

Wat als u zich bedenkt over uw online bestelling? Dit is dé oplossing!

Online een paar schoenen besteld en achteraf vastgesteld dat ze toch niet zo mooi zijn als op de foto? Of hebt u onbewust en ongewild ingetekend op een abonnement voor cosmeticaproducten? U dacht een eenmalige online bestelling te doen, maar schreef u eigenlijk in op een abonnementsformule?

Mijn aankopen

Blijkt uw online bestelling defect bij de levering? Zo krijgt u uw geld terug

Werkt de stofzuiger die u online besteld had niet, of zit er een barst in uw nieuwe tv? Aan problemen met online bestellingen verspilt u het liefst niet al te veel tijd en energie. The Legal Village biedt u daarom een gratis online voorbeeldbrief aan waarmee u de verkoper in gebreke kan stellen. Zo kan u hem of haar aanzetten om het probleem op te lossen.

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.