The Legal Village by LAR

Advies over mijn aankopen

Als consument heb je tal van rechten. We informeren je o.a. over online aankopen, annulaties en wat je moet doen bij schade.

Mijn aankopen

Mijn aankopen

Een voorbeeldcontract of voorbeeldbrief gevonden op het internet? Om deze redenen controleer je best even de bron…

Weigert uw huurder te betalen of hebt u een beschadigde online aankoop ontvangen? Uw eerste reflex in zo’n geval is waarschijnlijk om te googelen naar online voorbeeldbrieven of voorbeeldcontracten. Wist u dat 53% van de Belgische bevolking al juridische documenten heeft opgezocht op het internet?

Mijn aankopen

Ziet uw online bestelling er anders uit dan op de site? Deze stappen kan u ondernemen

De zetel die u besteld had, blijkt er helemaal niet uit te zien zoals op de site. Of misschien hebt u zelfs een compleet ander product ontvangen. Het nadeel van een online bestelling is dat u pas bij de levering ziet hoe het product er écht uitziet. Als een professionele verkoper u misleid heeft, is dit dan ook een grote teleurstelling. Dankzij de gratis online voorbeeldbrief van The Legal Village kan u de verkoper in gebreke stellen. Zo kan u hem of haar aanzetten om het probleem op te lossen.

Mijn aankopen

Blijkt uw online bestelling defect bij de levering? Zo krijgt u uw geld terug

Werkt de stofzuiger die u online besteld had niet, of zit er een barst in uw nieuwe tv? Aan problemen met online bestellingen verspilt u het liefst niet al te veel tijd en energie. The Legal Village biedt u daarom een gratis online voorbeeldbrief aan waarmee u de verkoper in gebreke kan stellen. Zo kan u hem of haar aanzetten om het probleem op te lossen.

Juridisch advies

1 Omschrijf je vraag of probleem
2 Kies een advocaat
72,60
3 Ontvang jouw persoonlijke advies binnen 3 dagen

Rechtsbijstandverzekering

Ben je op zoek gemoedsrust in het dagelijks leven en wil gebruik kunnen maken van praktische tips en juridische begeleiding? Voor elke situatie is er een aangepaste rechtsbijstand.

Gerechtelijke procedures kosten veel geld en het is vaak moeilijk om dergelijke procedures op te starten. Als je een rechtbijstandsverzekering afsluit, ben je gerust, want je wordt altijd goed verdedigd.